Voor al onze gerechten geldt, dat wij uitsluitend werken met dagverse ingrediënten. Gelieve ons te verontschuldigen, indien de marktaanvoer ontbreekt.
WISSELEND LUNCH MENU
twee gangen
37 ½
drie gangen
45
vier gangen
49 ½
Signaturen Menu
Noordzeekrab(v)
paling | yoghurt | tomaat
Aardpeer
diverse bereidingen
Schelvis (v/h)
tonijnham | artisjok | Vin Jaune
Tournedos
Pastinaak | bundelzwam | eendenlever | truffel
Pistache & framboos (n)
4 gangen 65 wijnarrangement 38 ½
5 gangen 69 ½ wijnarrangement 47 ½
Groentemenu
Tomaat (v)
rode bes | paprika
Aardpeer
diverse bereidingen
Venkel
radijs | braam
Savooiekool (h)
knolselderij | miso
Granny Smith & peer (n)
4 gangen 57 ½ wijnarrangement 38 ½
5 gangen 62 ½ wijnarrangement 47 ½
3-GANGEN KEUZE MENU
MICHELIN BIB GOURMAND 52 ½
Noordzeekrab
paling | yoghurt | tomaat
of
Kwartel
watermeloen | kriekbier
***
Schelvis
tonijnham | artisjok | Vin Jaune
of
Tournedos
Pastinaak – bundelzwam – eendenlever – truffel
***
Pistache & framboos
of
Granny Smith & peer
Liever à la carte?
Voorgerecht (v)
19 ½
Hoofdgerecht (h)
29 ½
Nagerecht (n)
16 ½
“Marc Plat is al enige tijd onze rots in de branding en sinds 2019 Chef-kok”
Een aantal van onze preferred suppliers: Schmidt zeevis Rotterdam, Burg & Bol, Van Binsbergen groenten & fruit en Ed Boele kaasspeciaalzaak.

Marc Plat